Telecomunicatii

La indemana clientului si tendinte actuale

Veniturile in scadere, noii competitori din domeniu care aduc noi modele de afaceri/ idei neingreunate de sistemele mostenite pun presiune asupra profitabilitatii a numeroase societati de telecomunicatii actuale. Perturbarea este inevitabila, astfel ca societatile de telecomunicatii trebuie sa decida daca se numara printre cei care perturba sau daca vor urma pur si simplu exemplul liderilor din domeniu.

Puterea tehnologiilor digitale este utilizata pentru a reforma modelul de afaceri in jurul clientului si pentru a adopta noi modele revolutionare pentru dezvoltarea serviciilor precum cloud, SDN (retele virtuale) si NFV (virtualizarea functiilor retelelor). Societatile de telecomunicatii trebuie sa capitalizeze asupra solutiilor Cloud si SaaS (Software ca serviciu) pentru dezvoltare si profitabilitate.

find out more ...

Sectorul public

Optimizarea sistemului din domeniu

Cetatenii si societatile asteapta de la guvern servicii imbunatatite si o interactiune mai complexa. Serviciile publice asteapta instrumente mai usoare, aplicatii si dispozitive care funcționeaza oricand, oriunde. O problema majora este ca, in timp, administratia publica centrala si locala a acumulat volume enorme de informatii in format tiparit. In fiecare zi, institutiile publice emit si primesc sute de documente care necesita dezvoltarea unor fluxuri operationale complexe fara sa piarda controlul asupra bugetului. Pentru a raspunde la aceste asteptari, institutiile publice trebuie sa obtina eficienta operationala si sa furnizeze servicii de calitate cetatenilor.

find out more ...

Constructii si Inginerie

Activitatea zilnica presupune un volum urias de documente necesare pentru domeniul arhitecturii, ingineriei si constructiilor.

Gestioneaza continutul corporativ si procesele de afaceri critice asociate documentatiei Proiectelor (Constructie) si Operatiunilor, realizand astfel conformitate cu reglementarile din domeniu, o reducere semnificativa a costurilor si o crestere corespunzatoare a eficientei de operare.

Fiecare aspect al mediului arhitecturii, ingineriei si constructiilor presupune un numar in crestere de document care trebuie sa fie capturate, procesate, stocate/ arhivate si gestionate. Solutiile Star Storage pot asista antreprenorii in procesul de gestionare eficienta a cestor documente (indiferent de sursa sau format) si a proceselor comerciale aferente, precum si in a obtine o eficienta suplimentara si economii prin integrarea altor aplicatii/ sisteme.

find out more ...

Sanatate

Acest domeniu necesita o solutie moderna pentru abordarea provocarilor din lumea reala

Sistemul medical se confrunta cu sarcina extraordinara de a gestiona volumul amplu si dispersiei sporite de date administrative, furnizand in acelasi timp solutii medicale rapide si eficiente.

Dupa fiecare 2 ani, datele de sanatate au crescut cu 300% si, din nefericire, doar 28% din spitale scaneaza istoricul pacientilor.

Acest domeniu necesita o solutie moderna pentru abordarea provocarilor din lumea reala, trebuie sa utilizeze zilnic  solutii de conversie electronica in conformitate cu reglementarile legale si trebuie sa poata accesa toate informatiile electronice oricand, oriunde exista conectivitate (inclusiv de pe dispozitivele mobile), dar si sa reduca costurile fluxurilor de lucru bazate pe documente tiparite.

find out more ...

Energie si utilitati

Solutiile Star Storage pentru energia de generatie viitoare

Societatile din domeniul energetic isi imbunatatesc experientele prin mai multe canale pentru interactionarea cu clientii si indeplinirea eficienta a nevoilor acestora, pozitionarea lor in centrul unui ecosistem care comercializeaza servicii energetice si non-energetice.

Intrucat este necesar un volum masiv de documente controlate, iar orice greseala poate afecta o viata umana sau reputatia organizatiei, societatile trebuie sa asigure conformitate cu reglementarile, reducerea riscurilor, automatizarea proceselor si imbunatatirea eficientei operationale

Platformele digitale reprezinta urmatorul val de schimbari. Revolutia platformelor va oferi posibilitatea dezvoltarii unui intreg sistem pentru domeniul energetic si dincolo de acesta, extinzandu-se catre lumile digitala si fizica.

find out more ...

Domeniul bancar

Institutiile financiare trebuie sa decida daca doresc sa se numere printre cei care perturba sau daca vor urma pur si simplu exemplul liderilor din domeniu

Traim intr-o lume care se misca rapid, unde clientii sunt tot mai putin devotati si au asteptari mai mari, noi competitori patrund in domeniu cu idei noi neingreunate de sistemele mostenite. Veniturile in scadere si costurile in crestere pun presiune asupra profitabilitatii mai multor societati de servicii financiare actuale.

Generatia viitoare de societati bancare ia in considerare arhitectura integrata cu mai multe canale si consultanta digitala avansata pentru servicii bancare in timp real, eficienta personalului de vanzari alimentata de canalele digitale imbunatatite, comportamente si instrumente constante de vanzari, insa si masuri administrative eficiente din punct de vedere al costului si masuri de conformitate aplicata prin operatiuni fara hartie, automatizarea procesului si guvernarea informatiilor.

find out more ...

Petrol si gaze

Asigurarea conformitatii cu reglementarile si reducerea riscurilor.

Datorita tehnologiilor digitale, societatile au capacitatea de a reconstrui modelele de afaceri in jurul tendintelor actuale (transformare digitala, cloud, mobilitate, IoT), reduce riscurilor si costurile, urgenta procesele, spori eficienta operationala si asigura conformitatea cu reglementarile printr-o gestionare eficienta a informatiilor.

find out more ...