Managementul documentației tehnice

Aceasta solutie gestioneaza documentele tehnice impreuna pe parcursul intregii durate de viata; permite introducerea, catalogarea si cautarea diferentiata a documentelor tehnice (certificate urbanistice, proiecte de reabilitare, schimbari de retea, instalari, expertize tehnice, studii geotehnice, studii de impact ecologic etc.).

find out more ...
Managementul arhivei medicale

Sistemul medical se confrunta cu sarcina extraordinara de a gestiona volumul amplu si dispersiei sporite de date administrative, furnizand in acelasi timp solutii medicale rapide si eficiente. Prin intermediul unei solutii solide pentru accesarea, organizarea, depozitarea si protejarea documentelor administrative si de sanatate, va puteti concentra acum serviciile medicale concomitent cu reducerea timpului pentru activitati administrative.

find out more ...

Solution present in: Starcapture Anywhere

Scanare ID

Capturarea imaginilor pe mobile este tot mai interesanta pentru Activitatea comerciala, nu numai pentru domeniul IT, oferind o rentabilitate buna a investitiilor pentru procesele majore de afaceri. Prin urmare, Activitatea comerciala detine o cota in crestere din alegerea tehnologiei / vanzatorului. Activitatea comerciala necesita platforme “Gata de utilizare”, agile si flexibile pentru a gazdui personalizari specifice si nu o aplicatie personalizata conceputa pentru propriile nevoie specifice.

find out more ...