Solutii inteligente, construite pe baza produselor avansate: Interactiunea cu clientii

Ce este interactiunea cu clientii?

Mobilizati-va personalul din domeniu si interactionati cu mai multi clienti. Special creat pentru personalul comercial mobil pentru a contribui la impulsionarea mai multor contacte si clienti, aceasta solutie va imbunatateste independenta biroului si ulterior eficientizeaza venitul prin simplificare. Fiti acolo unde sunt clientii dumneavoastra! Fiti mai mobil! Obtineti un flux mai mare de contacte fara sa va faceti probleme cu privire la amplasamentul clientului si simplificati noile activitati de inregistrare a clientilor prin sistemele IT ale societatii dumneavoastra, precum BI, ERP, CRM!

Prezentare generala

Aplicati semnaturi pe document utilizand doar tableta, validandu-le automat cu specimenul de semnatura inregistrat. Puteti aplica semnaturi electronice securizate cu certificate digitale pentru incredere deplina.

Stim ca mobilitatea si raspunsurile rapide la intrebarile clientilor dumneavoastra sunt dificile in vederea obtinerii unor avantaje competitive! Cu ajutorul StarCapture Anywhere puteti avea acum la indemana o solutie inovatoare care sa va ajute sa va sporiti activitatea comerciala direct de la sediul clientului!

 

Acum disponibila atat ca solutie la fata locului, cat și ca un serviciu cu investitie initiala zero, astfel că directorul dumneavoastra de achizitii o va indrăgi! Accesati o solutie simpla si eficienta pentru a va ajuta sa duceti relatia cu clientii la urmatorul nivel prin semnarea sau reinnoirea contractelor cu doar cateva atingeri ale tabletei sau clicuri ale computerului dumneavoastră (PC-uri sau laptopuri).

Colectati automat fara erori toate datele indicatiilor pentru clientii dumneavoastra, direct din datele lor de identificare, cu o simpla atingere de ecran si completati direct, simplu si fara impedimente, modelele datelor capturate in contracte sau in alte forme!

Vedeti cele mai recente videoclipuri despre produse

Nu esti convins?

Solicitati o demonstratie live si vezi cum poate StarCapture va ajuta in functie de nevoile specifice.

Solicita o demonstratie live