Solution present in: StarCapture Desktop

Camera de date virtuale

Institutiile financiare continua sa se chinuie cu excesul de informatii si procesarea hartiei. Sistemele mostenite nu pot gestiona toate tipurile de continut care fac parte din caz. Prin urmare, fisierul virtual al clientului reprezinta solutia corecta.

find out more ...

Solution present in: Starcapture Anywhere

Managementul arhivei electronice

In mediul de afaceri extrem de competitiv din prezent, informatiile sunt cea mai importanta resursa a organizatiilor si, in cele mai multe cazuri, acestea pot fi gasite in documente tiparite. Sistemele de capturare (scanare, catalogare) a informatiilor reprezinta primul pas in ceea ce priveste performanta de gestionare a informatiilor, permitand conversia documentelor din format fizic in format electronic, precum si extragerea informatiilor necesare in acest sens.

find out more ...
Managementul documentatiei proprietare

Documentele clientilor sunt importate si gestionate in structura dosarului aplicatiei. Permite cautarea rapida sau avansata, in functie de drepturile de vizionare presetate pentru fiecare utilizator. Aplicatia permite adaugarea, editarea si stergerea amplasamentelor tehnice.

find out more ...
Procesarea facturilor de la furnizori

Facturile primite de la furnizori pot fi procesate rapid si eficient prin utilizarea acestei solutii, care ajuta atat departamentele financiare specializate, cat si persoanele care comanda si primesc bunurile si serviciile.

find out more ...

Solution present in: Starcapture Enterprise

Interactiunea cu clientii

Mobilizati-va personalul din domeniu si interactionati cu mai multi clienti. Special creat pentru personalul comercial mobil pentru a contribui la impulsionarea mai multor contacte si clienti, aceasta solutie va imbunatateste independenta biroului si ulterior eficientizeaza venitul prin simplificare. Fiti acolo unde sunt clientii dumneavoastra! Fiti mai mobil! Obtineti un flux mai mare de contacte fara sa va faceti probleme cu privire la amplasamentul clientului si simplificati noile activitati de inregistrare a clientilor prin sistemele IT ale societatii dumneavoastra, precum BI, ERP, CRM!

find out more ...