Dețineți spatiul competitiv din industria sanătatii

Prezentarea generala a domeniului sanatii

Acest domeniu necesita o solutie moderna pentru abordarea provocarilor din lumea reala

Prezentare generală

Sistemul medical se confrunta cu sarcina extraordinara de a gestiona volumul amplu si dispersiei sporite de date administrative, furnizand in acelasi timp solutii medicale rapide si eficiente.

Dupa fiecare 2 ani, datele de sanatate au crescut cu 300% si, din nefericire, doar 28% din spitale scaneaza istoricul pacientilor.

Acest domeniu necesita o solutie moderna pentru abordarea provocarilor din lumea reala, trebuie sa utilizeze zilnic  solutii de conversie electronica in conformitate cu reglementarile legale si trebuie sa poata accesa toate informatiile electronice oricand, oriunde exista conectivitate (inclusiv de pe dispozitivele mobile), dar si sa reduca costurile fluxurilor de lucru bazate pe documente tiparite.

Tendințe

  • Numarul de tomografii computerizate (CT) si numarul de scanari de imagini cu rezonanta magnetica (RMN) au crescut dramatic. Un spital municipal realizeaza aproximativ 30.000, iar un spital universitar pana la 100.000 de scanari pe an.
  • Pe langa aceste scanari, si volumele de date cresc. Sistemele moderne de imagistica nu furnizeaza doar mai multe imagini; ci fac acest lucru la o rezolutie mai mare decat in urma cu cativa ani. S-a trecut de la tomografia computerizata de 8 randuri la cea de 64, iar volumele de date au crescut intre zeci si cincisprezece ori si, in timp ce un RMN cu o rezolutie de 256 x 256 pixeli nu depaseste patru megabaiti, o radiografie cu raze X cu o rezolutie de 3.540 x 4.740 pixeli este de treizeci de ori mai mare, ajungand la 120 de megabaiti. Daca sunt realizate mai multe scanari pentru radiologie, cardiologie sau neurochirurgie, un singur pacient poate acumula pana la trei terabaiti de date. Astfel, capacitatea sistemelor conventionale de stocare este epuizata rapid.
  • Procedurile de compresie a datelor se dezvolta tot mai mult, insa expertii estimeaza ca respectiva capacitate de stocare pentru datele de imagistica medicala vor creste cu pana la 70-80 de procente in fiecare an.
  • Nu doar volumele de date sunt in crestere, si perioadele de pastrare legala devin mai lungi. in radioterapie si terapia cu raze X, spre exemplu, anumite date trebuie sa fie pastrate pana la 30 de ani de la data ultimului tratament. Aceste perioade prelungite pot genera probleme. Din cauza duratei scurte de viata a suporturilor de stocare, acestea trebuie sa fie inlocuite cel putin o data la zece ani, ca regula. in cazul unei durate de pastrare de 30 de ani, acest lucru presupune ca, in cel mai bun caz, o imagine cu raze X trebuie sa fie transferata pe un nou dispozitiv de cel putin trei ori. in cel mai rau caz, sistemul trebuie sa fie inlocuit mai frecvent deoarece tendinta cerintelor de depozitare pentru datele de imagistica este greu de calculat, iar solutiile proiectate sunt, prin urmare, prea mici sau prea mari. Consecinta este achizitia si finantarea constanta de hardware si procese costisitoare de migratie.
  • Desi sunt disponibile tot mai multe informatii de imagistica digitala, adesea medicii nu au oportunitatea de a utiliza aceste date in comun. Numeroase spitale si clinici medicale inca utilizeaza sisteme proprietare care nu pot impartasi datele cu alte sisteme.

Solutii de profil pentru industria medicala

Proiectat pentru a ajuta intreprinderile din domeniul sanatatii sa aiba succes intr-o lume digitala in schimbare

Solution Profile  1

Corespondenta digitala si managementul corespondentei

Transformati-va corespondenta intr-un activ strategic esential pentru organizatia dumneavoastra. Beneficiind de functionalitati ale clasei de intreprindere pentru inregistrarea, scanarea, capturarea de date si capacitati de directionare automata a documentelor, lucratorii dumneavoastra informatici pot valorifica intreaga putere a informatiilor exact cand au nevoie de ea pentru decizii comerciale mai bune si rapide   Corespondenta digitala Utilizati capturarea documentelor, clasificarea, extragerea datelor si integrarea fluxurilor de lucru de afaceri pentru a digitaliza si directiona inteligent intreaga corespondenta a societatii dumneavoastra, reducand costul, eliberand resurse importante si imbunatatind productivitatea comerciala.   Registru electronic Elimina riscul de pierdere sau de clasificare eronata a documentelor...
read more ...

Solution Profile  2

Camera de date virtuale

Institutiile financiare continua sa se chinuie cu excesul de informatii si procesarea hârtiei. Sistemele mostenite nu pot gestiona toate tipurile de continut care fac parte din caz. Prin urmare, fisierul virtual al clientului reprezinta solutia corecta. Ce este un fisier virtual al clientului? Contine procese, sarcini, date si documente; Anumite activitati pot fi împartasite de mai multi utilizatori; Declara reperele atinse; Toate aspectele sunt vizibile; Contine polite pentru decizii si modul de gestionare al informatiilor; Colaborari – care explica modul si motivul pentru care sunt luate deciziile.
read more ...

Solution Profile  3

Managementul arhivei medicale

Combinat cu distribuirea datelor in silozuri separate care nici nu impărtășesc, nici nu integreaza rezultatele. Un ecosistem IT care devine tot mai arhaic si greu de gestionat: Sisteme departamentale cu insule de depozitare si puncte de acces; Fara consolidare a informatiilor la nivel de intreprindere; Integrarea serviciilor presupune interfete de date complexe si multiple; Blocarea sistemului moștenit; Gestionarea complexa a datelor si utilizarea la nivel redus care duce la pierderi sporite si la costuri mai mari de proprietate.
read more ...

Nu esti convins?

Solicitati o demonstratie live si vezi cum poate StarCapture va ajuta in functie de nevoile specifice.

Solicita o demonstratie live