Detineti spatiul competitiv din industria de petrol si gaze

Domeniul petrolului si gazelor

Asigurarea conformitatii cu reglementarile si reducerea riscurilor.

Prezentare generală

Datorita tehnologiilor digitale, societatile au capacitatea de a reconstrui modelele de afaceri in jurul tendintelor actuale (transformare digitala, cloud, mobilitate, IoT), reduce riscurilor si costurile, urgenta procesele, spori eficienta operationala si asigura conformitatea cu reglementarile printr-o gestionare eficienta a informatiilor.

Tendințe și provocări

  • Asigurarea conformitatii cu reglementarile si reducerea riscurilor. Domeniul petrolului si gazelor presupune un volum urias de documente controlate necesare, unde o greseala la orice nivel poate afecta vietile oamenilor sau reputatia organizatiei dumneavoastra;
  • Automatizarea proceselor si imbunatatirea eficienței operaționale. Excelența operaționala este vitala in domeniul petrolului si gazelor, unde preturile sunt imprevizibile, cererile sunt in continua creștere, iar verificarile sunt stricte. gestionarea precisa a documentelor este cruciala pentru gestionarea si mentinerea fabricilor, instalatiilor, rafinariilor si altor active.

Solutii de profil pentru industria de petrol si gaze

Un loc unic pentru stocarea documentatiei proiectului

Solution Profile  1

Corespondenta digitala si managementul corespondentei

Transformati-va corespondenta intr-un activ strategic esential pentru organizatia dumneavoastra. Beneficiind de functionalitati ale clasei de intreprindere pentru inregistrarea, scanarea, capturarea de date si capacitati de directionare automata a documentelor, lucratorii dumneavoastra informatici pot valorifica intreaga putere a informatiilor exact cand au nevoie de ea pentru decizii comerciale mai bune si rapide   Corespondenta digitala Utilizati capturarea documentelor, clasificarea, extragerea datelor si integrarea fluxurilor de lucru de afaceri pentru a digitaliza si directiona inteligent intreaga corespondenta a societatii dumneavoastra, reducand costul, eliberand resurse importante si imbunatatind productivitatea comerciala.   Registru electronic Elimina riscul de pierdere sau de clasificare eronata a documentelor...
read more ...

Solution Profile  2

Camera de date virtuale

Institutiile financiare continua sa se chinuie cu excesul de informatii si procesarea hârtiei. Sistemele mostenite nu pot gestiona toate tipurile de continut care fac parte din caz. Prin urmare, fisierul virtual al clientului reprezinta solutia corecta. Ce este un fisier virtual al clientului? Contine procese, sarcini, date si documente; Anumite activitati pot fi împartasite de mai multi utilizatori; Declara reperele atinse; Toate aspectele sunt vizibile; Contine polite pentru decizii si modul de gestionare al informatiilor; Colaborari – care explica modul si motivul pentru care sunt luate deciziile.
read more ...

Nu esti convins?

Solicitati o demonstratie live si vezi cum poate StarCapture va ajuta in functie de nevoile specifice.

Solicita o demonstratie live