Managementul documentației tehnice

Aceasta solutie gestioneaza documentele tehnice impreuna pe parcursul intregii durate de viata; permite introducerea, catalogarea si cautarea diferentiata a documentelor tehnice (certificate urbanistice, proiecte de reabilitare, schimbari de retea, instalari, expertize tehnice, studii geotehnice, studii de impact ecologic etc.).

find out more ...
Managementul arhivei medicale

Sistemul medical se confrunta cu sarcina extraordinara de a gestiona volumul amplu si dispersiei sporite de date administrative, furnizand in acelasi timp solutii medicale rapide si eficiente. Prin intermediul unei solutii solide pentru accesarea, organizarea, depozitarea si protejarea documentelor administrative si de sanatate, va puteti concentra acum serviciile medicale concomitent cu reducerea timpului pentru activitati administrative.

find out more ...

Solution present in: StarCapture Desktop

Camera de date virtuale

Institutiile financiare continua sa se chinuie cu excesul de informatii si procesarea hartiei. Sistemele mostenite nu pot gestiona toate tipurile de continut care fac parte din caz. Prin urmare, fisierul virtual al clientului reprezinta solutia corecta.

find out more ...

Solution present in: Starcapture Anywhere

Managementul arhivei electronice

In mediul de afaceri extrem de competitiv din prezent, informatiile sunt cea mai importanta resursa a organizatiilor si, in cele mai multe cazuri, acestea pot fi gasite in documente tiparite. Sistemele de capturare (scanare, catalogare) a informatiilor reprezinta primul pas in ceea ce priveste performanta de gestionare a informatiilor, permitand conversia documentelor din format fizic in format electronic, precum si extragerea informatiilor necesare in acest sens.

find out more ...
Managementul documentatiei proprietare

Documentele clientilor sunt importate si gestionate in structura dosarului aplicatiei. Permite cautarea rapida sau avansata, in functie de drepturile de vizionare presetate pentru fiecare utilizator. Aplicatia permite adaugarea, editarea si stergerea amplasamentelor tehnice.

find out more ...

Solution present in: Starcapture Anywhere

Scanare ID

Capturarea imaginilor pe mobile este tot mai interesanta pentru Activitatea comerciala, nu numai pentru domeniul IT, oferind o rentabilitate buna a investitiilor pentru procesele majore de afaceri. Prin urmare, Activitatea comerciala detine o cota in crestere din alegerea tehnologiei / vanzatorului. Activitatea comerciala necesita platforme “Gata de utilizare”, agile si flexibile pentru a gazdui personalizari specifice si nu o aplicatie personalizata conceputa pentru propriile nevoie specifice.

find out more ...
Managementul imprumuturilor

Sistemele mostenite nu mai sunt suficiente din cauza volumelor de tranzactii fara precedent, prin urmare, este necesara consolidarea pentru realizarea eficientei activitatii comerciale. Pe piata actuala in continua diversificare si competitie, bancile trebuie sa vanda si sa practice cross-selling, astfel ca necesita o perspectiva de 360 de grade asupra clientilor lor.
Cerintele de conformitate continua sa creasca, iar bancile trebuie sa reduca riscurile concomitent cu gestionarea costurilor.

find out more ...