Soluții inteligente construite pe baza produselor avansate

Ce este managementul documentației proprietare?

Documentele clientilor sunt importate si gestionate in structura dosarului aplicatiei. Permite cautarea rapida sau avansata, in functie de drepturile de vizionare presetate pentru fiecare utilizator. Aplicatia permite adaugarea, editarea si stergerea amplasamentelor tehnice.

Prezentare generală

Managementul amplasamentelor tehnice – documentele clientilor sunt importate si gestionate in structura dosarelor aplicatiei, in baza unei clasificari a clientilor importata periodic din ERP. Organizarea acestora este realizata in functie de reteaua de distributie din care fac parte. pentru fiecare document, sistemul genereaza automat un numar de inregistrare.

 

Cautarea documentelor in amplasamentele tehnice – permite cautarea rapida si avansata, in functie de drepturile de vizionare presetate pentru fiecare utilizator.

Adaugarea, editarea si stergerea din amplasamentele tehnice – aplicatia permite adaugarea, editarea si stergerea amplasamentelor tehnice, pastrand o evidentă a fiecărei modificări, a datei când a fost efectuata si a utilizatorului care a efectuat-o.

Vedeti cele mai recente videoclipuri despre produse

Nu esti convins?

Solicitati o demonstratie live si vezi cum poate StarCapture va ajuta in functie de nevoile specifice.

Solicita o demonstratie live