Solutii inteligente construite pe baza produselor avansate

Ce este procesarea facturilor de la furnizori?

Facturile primite de la furnizori pot fi procesate rapid si eficient prin utilizarea acestei solutii, care ajuta atat departamentele financiare specializate, cat si persoanele care comanda si primesc bunurile si serviciile.

Prezentare generala

Facturile primite de la furnizori pot fi procesate rapid si eficient prin utilizarea acestei solutii, care ajuta atat departamentele financiare specializate, cat si persoanele care comanda si primesc serviciile.

Solutia permite procesarea automata a facturilor de la furnizori si ”corelarea” acestora la comanda sau acord, precum si la notificarea aferenta de primire. Prin utilizarea tehnicilor de tip BPMS si a arhivarii electronice, aceasta gestioneaza facturile curente, precum si facturile din arhiva istorica si documentele asociate acestora (CVN, notificari, proces verbal privind diferenta).

De asemenea, solutia permite sincronizarea metadatelor asociate facturii si crearea link-urilor catre factura scanata in sistemul de tip ERP (spre exemplu, aplicatiile SAP, Oracle).

 

Potrivirea pe trei cai si activitatile aferente sunt suportate de solutia noastra, ajutand organizatiile sa gestioneze volume mari de facturi de intrare si sa acceseze beneficii financiare multiple din optimizarea procesului.

Imbinarea tehnicilor BPM, capturarea automata avansata de linie a facturilor si ECM, aceasta solutie gestioneaza facturile anterioare si actuale, contractele, comenzile, notele de receptie, aprobarile de plata si alte documente asociate. De asemenea, solutia permite sincronizarea metadatelor asociate facturii si crearea link-urilor catre factura scanata in sistemul de tip ERP (spre exemplu, aplicatiile SAP, Oracle)

Vedeti cele mai recente videoclipuri despre produse

Nu esti convins?

Solicitati o demonstratie live si vezi cum poate StarCapture va ajuta in functie de nevoile specifice.

Solicita o demonstratie live