Informatia este putere si puterea este cunoasterea

Pierre Audoin Consultants Germania:
Raportul privind evoluția continutului digital

Despre raportul Peirre Audoin Consulting

STUDIUL DESPRE TENDINTE, care a implicat peste 100 de companii germane, a fost realizat de PAC in numele Star Storage si Hitachi Data Systems si analizeaza modul in care companiile germane utilizeaza digitizarea pentru a crea valoare adaugata si pentru a imbunatati eficienta proceselor bazate pe documente. PAC a realizat jumatate din interviurile cu manageri IT, iar cealalta jumatate cu manageri din alte domenii de specialitate.

Report key findings

- Peste 80% din toate companiile practica deja gestionarea continutului digital;
- 30% dintre companii se confrunta cu o bariera in procesul digitizarii din cauza complexitatii acestor procese;
- Majoritatea companiilor (64%) au dezvoltat cel putin orientari pentru gestionare, documente si informatii, desi aceste orientari sunt mai avansate in randul furnizorilor de servicii;
- Companiilor li s-a cerut sa evalueze software-ul de gestionare a continutului pe care il utilizeaza in prezent, pe baza unor factori diferiti. 65% considera ca software-ul pe care il utilizeaza este insuficient integrat in alte sisteme informatice.

  • Would you like to know more?
    Get it by email by completing the form below

  • *The report will be sent to your email address. By downloading, you agree to have your contact information used in future communications only for the purpose of following up on your interest in this topic. For more information please read our Terms and Conditions.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.