Solution finder results

14 search results

Participarea clientului pe mai multe canale

Procesarea automata a cererilor de ramificare si extindere a retelei de alimentare

Inregistrarea si procesarea ultra-rapida a solicitarilor, reclamatiilor si notificarilor clientilor

Gestionarea si reducerea timpul de asteptare in filiale pentru clienti

Fluxuri trasabile si auditabile pentru toate procesele de afaceri de la initiere pana la inchidere

Find out more
Managementul documentației tehnice

Aceasta solutie gestioneaza documentele tehnice impreuna pe parcursul intregii durate de viata; permite introducerea, catalogarea si cautarea diferentiata a documentelor tehnice (certificate urbanistice, proiecte de reabilitare, schimbari de retea, instalari, expertize tehnice, studii geotehnice, studii de impact ecologic etc.).

Find out more
Managementul arhivei medicale

Sistemul medical se confrunta cu sarcina extraordinara de a gestiona volumul amplu si dispersiei sporite de date administrative, furnizand in acelasi timp solutii medicale rapide si eficiente. Prin intermediul unei solutii solide pentru accesarea, organizarea, depozitarea si protejarea documentelor administrative si de sanatate, va puteti concentra acum serviciile medicale concomitent cu reducerea timpului pentru activitati administrative.

Find out more
Camera de date virtuale

Institutiile financiare continua sa se chinuie cu excesul de informatii si procesarea hartiei. Sistemele mostenite nu pot gestiona toate tipurile de continut care fac parte din caz. Prin urmare, fisierul virtual al clientului reprezinta solutia corecta.

Find out more
Managementul arhivei electronice

In mediul de afaceri extrem de competitiv din prezent, informatiile sunt cea mai importanta resursa a organizatiilor si, in cele mai multe cazuri, acestea pot fi gasite in documente tiparite. Sistemele de capturare (scanare, catalogare) a informatiilor reprezinta primul pas in ceea ce priveste performanta de gestionare a informatiilor, permitand conversia documentelor din format fizic in format electronic, precum si extragerea informatiilor necesare in acest sens.

Find out more
Managementul documentatiei proprietare

Documentele clientilor sunt importate si gestionate in structura dosarului aplicatiei. Permite cautarea rapida sau avansata, in functie de drepturile de vizionare presetate pentru fiecare utilizator. Aplicatia permite adaugarea, editarea si stergerea amplasamentelor tehnice.

Find out more
Procesarea facturilor de la furnizori

Facturile primite de la furnizori pot fi procesate rapid si eficient prin utilizarea acestei solutii, care ajuta atat departamentele financiare specializate, cat si persoanele care comanda si primesc bunurile si serviciile.

Find out more
Servicii bancare la distanta zero

Echilibrati nevoia de eficienta a costurilor si utilizarea mai mare a resurselor expertilor cu nevoia de calitate premium si servicii financiare personalizate dorite de clientii dvs. Accesati o solutie captivanta de implicare a clientilor pe mai multe canale, care va va diferentia in mod clar compania fata de concurenti, va reduce costurile de functionare front si back office si va creste veniturile si loialitatea clientilor dvs.

Find out more
Scanare ID

Capturarea imaginilor pe mobile este tot mai interesanta pentru Activitatea comerciala, nu numai pentru domeniul IT, oferind o rentabilitate buna a investitiilor pentru procesele majore de afaceri. Prin urmare, Activitatea comerciala detine o cota in crestere din alegerea tehnologiei / vanzatorului. Activitatea comerciala necesita platforme “Gata de utilizare”, agile si flexibile pentru a gazdui personalizari specifice si nu o aplicatie personalizata conceputa pentru propriile nevoie specifice.

Find out more
Managementul imprumuturilor

Sistemele mostenite nu mai sunt suficiente din cauza volumelor de tranzactii fara precedent, prin urmare, este necesara consolidarea pentru realizarea eficientei activitatii comerciale. Pe piata actuala in continua diversificare si competitie, bancile trebuie sa vanda si sa practice cross-selling, astfel ca necesita o perspectiva de 360 de grade asupra clientilor lor.
Cerintele de conformitate continua sa creasca, iar bancile trebuie sa reduca riscurile concomitent cu gestionarea costurilor.

Find out more
Interactiunea cu clientii

Mobilizati-va personalul din domeniu si interactionati cu mai multi clienti. Special creat pentru personalul comercial mobil pentru a contribui la impulsionarea mai multor contacte si clienti, aceasta solutie va imbunatateste independenta biroului si ulterior eficientizeaza venitul prin simplificare. Fiti acolo unde sunt clientii dumneavoastra! Fiti mai mobil! Obtineti un flux mai mare de contacte fara sa va faceti probleme cu privire la amplasamentul clientului si simplificati noile activitati de inregistrare a clientilor prin sistemele IT ale societatii dumneavoastra, precum BI, ERP, CRM!

Find out more