Soluții inteligente construite pe baza serviciilor bancare la distanta zero

Servicii bancare la distanta zero

Echilibrati nevoia de eficienta a costurilor si utilizarea mai mare a resurselor expertilor cu nevoia de calitate premium si servicii financiare personalizate dorite de clientii dvs. Accesati o solutie captivanta de implicare a clientilor pe mai multe canale, care va va diferentia in mod clar compania fata de concurenti, va reduce costurile de functionare front si back office si va creste veniturile si loialitatea clientilor dvs.

Prezentare generala

Veniturile in scadere si costurile crescute exercita presiuni asupra profitabilitatii multor organizatii de servicii financiare (banci, asigurari) astazi. In plus, in lumea de astazi in miscare rapida, in care clientii sunt mai putin loiali si mai exigenti, noii concurenti intra in industrie cu idei noi, eliberate de sistemele mostenite.
Prin existenta mai multor sucursale care se confrunta cu niveluri diferite de trafic, cheltuielile fixe mari provenind din subutilizare sunt suportate de industria serviciilor financiare. De asemenea, expertii bancari de rang inalt nu sunt usor de gasit - exista un numar limitat de consultanti de inalta calificare care trebuie sa serveasca o baza mare de clienti si potentiali clienti.
Serviciile bancare la distanta zero echilibreaza nevoia de eficienta a costurilor si o utilizare mai mare a resurselor, cu nevoia de servicii de inalta calitate si personalizate pentru clienti. Accesati o solutie captivanta care va va diferentia in mod clar serviciile financiare fata de concurenti, va reduce costurile de functionare back-office si va creste veniturile dvs. si participarea clientilor.
Conceput pentru optimizarea operatiunilor de afaceri, cresterea veniturilor, participarea clientilor si cresterea loialitatii, solutia Servicii bancare la distanta zero bazata pe StarCapture Anywhere permite fortei dvs. de vanzari sa atinga adevaratul sau potential, indiferent de locatia clientului.
Folosind Microsoft Skype for Business pentru a oferi cea mai buna experienta video si functionalitati avansate pentru captarea datelor, generarea de documente electronice, semnatura digitala si biometrica si integrarea usoara cu sistemele bancare de baza, puteti face un salt cuantic intr-o noua era a serviciilor bancare activate video la distanta zero, care va va plasa multi ani in fata concurentilor dvs.

Provocari si probleme

Folositi tehnologiile digitale si mobile pentru a imbunatati experienta clientilor
imbunatatiti capacitatile digitale pentru a oferi servicii financiare mai personalizate, mai eficiente si mai robuste.

  • Cresteti loialitatea si valoarea totala a clientilor. Oferiti o experienta a clientului pe mai multe canale, bazata pe combinatia corecta de procese online si offline pentru a actiona o mai mare implicare
  • imbunatatiti experienta clientilor prin intermediul interactiunii digitale prin formulare electronice, dar asigurati totodata accesul la experti de inalta valoare prin interactiune personala / umana, indiferent de locatia clientului.
  • impartasiti un numar limitat de experti intre echipa mare de vanzari pe teren, clientii si potentiali clienti.
  • Furnizati servicii care sa profite din plin de natura „in miscare, oriunde si oricand” a dispozitivelor mobile.
  • imbunatatiti performanta fortei de vanzari a sucursalei cu cele mai noi tehnologii (virtualizare desktop si aplicatii), instrumente, informatii si indrumari pentru a implica clientii in mod eficient.
  • imbunatatiti capacitatile digitale pentru a oferi o experienta bancara online mai personalizata, rationalizata si robusta, pentru a raspunde mai bine nevoilor clientilor auto-directionati.
  • Reduceti costurile cu fluxuri de lucru complete si flexibile, integrate cu sistemele de servicii bancare centrale, CRM si cu alte sisteme;
  • Cresteti eficienta procesului de front si back office prin colectarea automata a datelor (OCR / ICR) si un flux de lucru complet.
  • Cresteti gradul de conformitate si reduceti expunerea companiei cu capabilitati de arhivare compatibila si de gestionare completa a inregistrarilor, furnizate de un depozit specializat unificat de inregistrari.

Scenarii de transformare digitala

In Sucursala Client & Teller din Sucursala Bancii

5 motive sa alegi StarCapture Anywhere

Vedeti cele mai recente videoclipuri despre produse

Nu esti convins?

Solicitati o demonstratie live si vezi cum poate StarCapture va ajuta in functie de nevoile specifice.

Solicita o demonstratie live